Realisering av gevinst i Norwegian og plassering i ETF

Etter avstemningen på møtet sist onsdag ble det torsdag solgt 350 aksjer i Norwegian (NAS) til en kurs på NOK 179.30. Høyeste sluttkurs forrige uke var NOK 179. HA Invest har dermed 500 aksjer igjen i selskapet, til en verdi på NOK 88 350 ved børsslutt fredag.

Utvikling i Norwegian fra februar 2012 til februar 2013

Utvikling i Norwegian fra februar 2012 til februar 2013

Utvikling i Norwegian Uke 7 2013

Utvikling i Norwegian Uke 6 2013

Samtidig ble NOK 148 050 satt i det børsnoterte indeksfondet DNB OBX (OBXEDNB), hvilket tilsvarer 3 500 fondsandeler/aksjer. Investeringen er som vi ble enige om på møtet å betrakte som kortsiktig, inntil vi finner en mer langsiktig, alternativ plassering. Om dette er en bevisst kontantbeholdnings-strategi, et nytt (nye) investeringsobjekt(er) eller en oppvektning i eksisterende selskaper skal diskuteres på kommende møter.

Følg kursutviklingen her: http://www.oslobors.no/markedsaktivitet/etfOverview?newt__ticker=OBXEDNB

Det blir ikke avholdt møte denne uken. Vel møtt i uke 8, onsdag 20. februar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *