HA-Invest lanserer andelsforum!

Da er endelig andelsforumet på plass. Formålet er å få en slags database på alt som blir gjort i HA-Invest. Her vil vi blant annet legge opp møtepresentasjoner, selskapspresentasjoner, analyser, maler, og “verktøy” til workshops.  Vi håper også forumet vil bidra til diskusjon utenom møtene.

Andelsforumet er forbeholdt andelseiere. Det vil si at fra du registrerer deg vil det ta ca.0-48 timer før du har full tilgang til forumet.

Trenger du hjelp med registreringen kan du lese guiden som ligger her.

Registreringen skjer gjennom Facebook. Hvis du ikke har Facebook, eller ikke ønsker å opprette bruker gjennom Facebook kan du sende mail til styret@ha-invest.dk . Rapportering om feil, mangler eller ønsker kan også sendes til den adressen.

Link til forumet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *