Velkommen til et nytt skoleår!

Vi i styret ønsker både kjente og nye studerende hjertelig velkommen til et nytt skoleår med HA-Invest. Vi er godt i gang med planleggingen av tiden fremover og det er mye å glede seg til. Like før sommeren hadde vi en generalforsamling hvor det ble valgt et nytt styre for perioden. Dette styret består av:

Leder: Sebastian Grindheim
Nestleder: Anders Enger Dyrdal
Kommunikasjonsansvarlig: Andreas Johannessen
Arrangementansvarlig: Håkon Hernes
Kasserer: Vegard Norstein

Vi har mange spennende planer for det kommende skoleåret, noe vi ser frem til å dele med dere på det første møtet i slutten av måneden. Formålet med HA-Invest er å utvide interessen for aksjemarkedet og vi vil utover skoleåret holde flere workshops hvor vi analyserer selskaper og holde introduksjonskurs for de som skulle ønske å lære mer. Alle våre møter er åpne for de som måtte ønske å komme, dette gjelder også de som ikke har kjennskap til aksjer fra før av. Før det kan dere stikke innom standen vår på Student Society Day den 18. September for en hyggelig prat. Det er også mulig å kontakte oss på vår hjemmeside ha-invest.dk for eventuelle spørsmål. Vi gleder oss til å starte det nye skoleåret med dere!

Med vennlig hilsen

Styret
HA-Invest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *